MCdeB Team MX 2019

Gorinchem, 23 november 2019 — Het aanmeldformulier voor de 2019 editie van de MCdeB Team Motocross is uiteindelijk niet online gezet. De kans is groot dat dat te maken heeft met de voortdurende internetallergie van de secretaris. Hij knapt daar maar niet van op. En heeft waarschijnlijk toch weer geen afstand willen doen van zijn papieren inschrijfformulieren. Oldskool. Maar dat krijg je als niemand de secretaris wil opvolgen.

Jammer voor wie de website en de webmaster serieus namen, in het bijzonder voor mensen van buiten de regio die deelname aan de Team MX in Arkel niet willen missen.

Als je gehoopt had er met een online inschrijving snel bij te zijn, is de telefoon (niet het online contactformulier!) misschien je redding, bel hem op, check de contactpagina.

De webmaster

lees meer

Elektrisch crossen in december

Arkel, 8 november 2019 — We heben besloten om voorlopig met elektrisch crossen op vrijdag te stoppen.

Zo laat in de middag, begin van de avond (16.30 - 19.30 uur), kan dat in deze tijd van het jaar niet zonder kunstlicht. En die verlichting voldoet momenteel niet aan onze eisen.

Als alternatief hebben we een aantal elektrische middagen ingepland in december. Te weten op zaterdag 7, 21 en 28 december. Van 14.00 tot 16.30 uur. Exclusief voor elektrisch crossen.

We hopen dat geĆÆnteresseerden en liefhebbers van elektrisch crossen er dan weer zijn.

Het bestuur

lees meer

Agenda MC de Bougie

lees meer

DMX Midden

KNMV District Midden Competitie 2019
De competitie van dit jaar zit erop. Bezoek de site van de KNMV voor een terugblik in cijfers.

lees meer

E-MX in Arkel

Gorinchem, 18 juni 2018 — Afgelopen winter was een competitie voor elektrische motoren in Arkel nog weinig meer dan een dagdroom, inmiddels is de clubcompetitie uitgebreid met een klasse voor elektrische motoren en is de E-MX Competitie begonnen. Ook bij de trainingen kom je de e-crossers tegen op het circuit van MC de Bougie.

Voor wie nieuwsgierig is geworden na de overwegend positieve reacties is er de mogelijkheid om de elektrische motor zelf te proberen.

MCdeB heeft een aantal e-crossers ter beschikking, te huur voor mensen die zo nu en dan eens willen rijden. Interessant voor crossers die de elektrische motor willen proberen, maar ook een laagdrempelige mogelijkheid voor beginners in de motocross.

De webmaster

lees meer

MX in de regio

KNMV District Midden /
Rivierengebied
Evenementen in 2019

lees meer