DMX terug in Arkel op 5 oktober

Arkel, 31 augustus 2019 — Na de wijzigingen in de KNMV Districtsindeling kondigen wij de eerste DMX wedstrijd in Arkel aan.
Op 5 oktober wordt op het circuit van MC de Bougie de laatste motocross van de DMX Midden Competitie gehouden.

Alle Basis Sportlicentiehouders kunnen hieraan deelnemen. Ook onze leden die in District Zuid rijden.
Deelnemers moeten zich wel vooraf digitaal aanmelden bij de Districts Competitieleider, Harold Buitenhuis. Gebruik daarvoor dit formulier.

Wie zich niet vóór 3 oktober heeft ingeschreven kan niet deelnemen.

Tot ziens op 5 oktober!

Het bestuur

lees meer

Tussenstand bijgewerkt, de rest ook

Gorinchem, 24 augustus 2019 — De website is opgepoetst. De opzet van de vorige versie is niet echt veranderd, maar een en ander is nu net wat praktischer. Hopen we.

Naar kinderziektes wordt gespeurd, om ze subiet aan te pakken.

Onder de motorkap is alles vernieuwd. De complete site is nu in mobiel formaat doorzoekbaar. De voorpagina van de oude versie bood ruimte voor veel meer nieuws dan de club produceert. Nu doen we wat rustiger aan. Maar nog steeds vind je alles wat belangrijk is op de voorpagina.

Als je webbrowser up-to-date is zou de site het goed moeten doen. Maar het kan best dat er zich hier of daar nog issues voordoen. Meld het de webmaster.

En over die tussenstand, die is eindelijk bijgewerkt en staat hiero op de uitslagenpagina van het MCdeB Clubkampioenschap 2019. De winnaaars van de laaste wedstrijd (29 juni) staan ook voor de sponsor wall.

De webmaster

lees meer

Agenda MC de Bougie

lees meer

DMX Midden

KNMV District Midden Competitie 2019
Eerstvolgende wedstrijd

lees meer

E-MX in Arkel

Gorinchem, 18 juni 2018 — Afgelopen winter was een competitie voor elektrische motoren in Arkel nog weinig meer dan een dagdroom, inmiddels is de clubcompetitie uitgebreid met een klasse voor elektrische motoren en is de E-MX Competitie begonnen. Ook bij de trainingen kom je de e-crossers tegen op het circuit van MC de Bougie.

Voor wie nieuwsgierig is geworden na de overwegend positieve reacties is er de mogelijkheid om de elektrische motor zelf te proberen.

MCdeB heeft een aantal e-crossers ter beschikking, te huur voor mensen die zo nu en dan eens willen rijden. Interessant voor crossers die de elektrische motor willen proberen, maar ook een laagdrempelige mogelijkheid voor beginners in de motocross.

De webmaster

lees meer

MX in de regio

KNMV District Midden /
Rivierengebied
Evenementen in 2019

lees meer