Het circuit blijft nog gesloten

Corona legt MX plat

Arkel, 13 maart 2020 — Om besmettingen met het coronavirus zoveel mogelijk proberen te beperken heeft de overheid maatregelen afgekondigd. Daaronder vallen afgelastingen van sportwedstrijden en samenkomsten van groepen mensen.

In navolging van de KNMV en MON hebben wij voor de maand maart alle activiteiten afgelast. Trainingen en de wedstrijd in de MCdeB Clubcompetitie gaan in maart niet door.

Zodra we een nieuwe evenementenkalender hebben samengesteld vind je alle nieuwe informatie hier op de site.

Het bestuur

lees meer

Corona update

Arkel, 4 april 2020 — Het RIVM heeft besloten de sluiting van alle sport accommodaties te verlengen tot en met 28 april in verband met het coronavirus. 

Het verbod op evenementen (in ons geval zijn dat de clubwedstrijden) blijft voorlopig geldig tot en met 1 juni. 

Zodra er nieuwe berichten zijn en we een nieuwe evenementenkalender hebben samengesteld vind je alle nieuwe informatie hier op de website. 

Het bestuur

lees meer

Agenda MC de Bougie

lees meer

DMX Midden

KNMV District Midden Competitie 2020
Eerstvolgende wedstrijd

lees meer

Embargo opgeheven

Arkel, 4 maart 2020 — Het embargo op de uitslagen van de MCdeB Team Motocross 2019 is met de publicatie van het (papieren) jaarverslag over 2019 opgeheven.

De vrijgegeven uitslagen staan, drie maanden na dato, alsof het er nog wat toe doet, op de website. Voor de volledigheid, in ieder geval.

Als er nu iemand aan de andere afwezige denkt: de uitslagen van de DMX Competitie, die moet de site van de KNMV raadplegen. Na de districtswijziging is die competitie te groot geworden om er wat mee te doen, als de uitslagen niet tijdig en in een handig formaat worden aangeleverd.

De webmaster

lees meer

MX in de regio

KNMV District Midden /
Rivierengebied
Evenementen in 2020

lees meer