Elektrisch crossen in december

Arkel, 8 november 2019 — We heben besloten om voorlopig met elektrisch crossen op vrijdag te stoppen.

Zo laat in de middag, begin van de avond (16.30 - 19.30 uur), kan dat in deze tijd van het jaar niet zonder kunstlicht. En die verlichting voldoet momenteel niet aan onze eisen.

Als alternatief hebben we een aantal elektrische middagen ingepland in december. Te weten op zaterdag 7, 21 en 28 december. Van 14.00 tot 16.30 uur. Exclusief voor elektrisch crossen.

We hopen dat geïnteresseerden en liefhebbers van elektrisch crossen er dan weer zijn.

Het bestuur

lees meer

Aftellen tot de MCdeB Team Moto­cross 2019

Arkel, 20 oktober 2019 — Als er toch elk jaar weer een einde aan het cross-seizoen moet komen, dan wel het liefst met een mooie traditie.
We zijn er bijna doorheen voor dit jaar en de laatste race wordt de MCdeB Team Motocross op 30 november — noteer ’m als je dat nog niet gedaan had.

We hebben nog een stuk of zes trainingsmiddagen te gaan (go electric op vrijdag 25 oktober) tot het zover is. Een week of drie voor de Team MX zijn we hier terug om meer bekend te maken over de opzet en de inschrijving, hou de website in de gaten.

Het bestuur

lees meer

Agenda MC de Bougie

lees meer

DMX Midden

KNMV District Midden Competitie 2019
De competitie van dit jaar zit erop. Bezoek de site van de KNMV voor een terugblik in cijfers.

lees meer

E-MX in Arkel

Gorinchem, 18 juni 2018 — Afgelopen winter was een competitie voor elektrische motoren in Arkel nog weinig meer dan een dagdroom, inmiddels is de clubcompetitie uitgebreid met een klasse voor elektrische motoren en is de E-MX Competitie begonnen. Ook bij de trainingen kom je de e-crossers tegen op het circuit van MC de Bougie.

Voor wie nieuwsgierig is geworden na de overwegend positieve reacties is er de mogelijkheid om de elektrische motor zelf te proberen.

MCdeB heeft een aantal e-crossers ter beschikking, te huur voor mensen die zo nu en dan eens willen rijden. Interessant voor crossers die de elektrische motor willen proberen, maar ook een laagdrempelige mogelijkheid voor beginners in de motocross.

De webmaster

lees meer

MX in de regio

KNMV District Midden /
Rivierengebied
Evenementen in 2019

lees meer